VIDEO – SENATOR LAURA IULIANA SCANTEI NEAGA ACUZATIA DE TRADARE A PNL – ULUI

Dupa articolul aparut pe site-ul podul.ro senatorul PNL Laura Iuliana Scantei a fost intrebata ” Ati tradat PNL – ulu ? ” .

Cu un calm de speriat liberala Scantei a raspuns ” Nu, niciodata” .

Raspunsul ei e contrazis de argumentele din articolul aparut pe site-ul podul.ro

Mai jos articolul integral de pe site.ul podul.ro

Trădare în PNL! O senatoare penelistă a votat cot la cot cu pesediștii pentru revenirea climatului economic marca Dragnea-Vâlcov

PSD a adoptat luni, în Senat, proiectul de lege pentru respingerea OUG 1/2020, OUG prin care Guvernul Orban 1 a anulat majoritatea efectelor nocive pentru economie ale celebrei OUG 114/2018, „ordonanța lăcomiei” dată de infractorul Dragnea, împreună cu Darius Vâlcov. Camera Deputaților este forul decizional. 

De subliniat faptul că PSD a primit o mână de ajutor chiar din partea unei senatoare PNL. Concret, senatoarea PNL Laura Scântei a votat împreună cu PSD în favoarea revenirii nocivei OUG 114. 62 de senatori au votat pentru respingerea OUG emisă de guvernul Orban (59 de la PSD, unul de la PNL – Laura Scântei, și 2 neafiliați). Împotriva respingerii au votat 42 de senatori (de la PNL, USR și UDMR). Pentru a consulta configurația votului din Senat puteți accesa AICI link-ul. 

Amintim că ministrul interimar de Finanțe, Florin Cîțu, a tras un semnal de alarmă, pe Facebook, pe marginea demersului PSD, orchestat de senatorul Daniel Zamfir, de a reimplementa climatul economic care a funcționat pe perioada guvernării Dragnea.

„Trebuie să-i oprim!!!

PSD folosește majoritatea din Parlament pentru a :

– resuscita OUG 114 care a distrus piață creditelor pentru persoane fizice, era pe cale să falimenteze administratorii de pensii private ca dupa aceea PSD să naționalizeze Pilonul ÎI (vedeți în aceste zile cum atacă orice demers care implică sectorul privat), a suprataxat sectoaree comunicațîi și energie, etc.

– reintroduce supraacciza la combustibil așa cum au mai făcut în 2017

– suprataxa contractele part-time

– elimina companiile de ridesharing de pe piață din Romania, – Bolt etc

– reintroduce TVA split

– a-și creste iar salariile pe care noi le- am înghețat, în loc să lase banii pentru investiții.

– nu mai plati facturi către sectorul privat- în ianuarie am rambursat 1.7 milarde lei TVA, am continuat să decontam concediile pentru ca socialiștii lăsaseră datorii de aproape 4 miliarde lei- PSD vrea să tină banii pentru a plăti creșteri salariale și pensii speciale pentru demnitari.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *