VIDEO – COSTEL ALEXE : ” A fi roman inseamna a-ti iubi fratii . „

Neasteptat de multi ieseni la manifestările de ieri din centrul Iasului, de Ziua Nationala. Ceremonia oficiala era programată la 11, iar traficul rutier pe strazile Anastasie Panu si Palat fusese oprit inca de la ora 9.

Printre cei care au tinut discursuri a fost si Costel Alexe in calitate de pres. la Consiliulul Judetean Iasi . In discursul sau Alexe a zis si ca : ” ” A fi roman,dragi ieseni ,inseamna a-ti iubi fratii. ” Amintim cititorilor ca Mihai Alexe, fratele lui Costel Alexe, Adina Dura, sora lui Costel Alexe, si Florin Alexe, fratele lui Costel Alexe, au fiecare cate o vila pe malul lacului Aroneanu.

Defilarea restrânsă – a trupelor militare, a forţelor de intervenţie şi a gărzii de onoare, fără niciun fel de tehnică – a captat atenţia tuturor: ieşenii parcă ar fi vrut să-i atingă pe cei din şirurile disciplinate şi în piaţă au răsunat aplauze la trecerea trupelor. Imediat după încheierea defilării şi a întregii ceremonii, ieşenii au ocupat Piaţa Palatului pentru scurt timp, deşi nu a urmat niciun spectacol folcloric ca în alte dăţi, iar vinul fiert era disponibil doar la Târgul de Crăciun amenajat pe Pietonal.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *