VIDEO – DRAPELUL CENTENARULUI FLUTURA PRIN ROMANIA

Drapelul Centenarului , dedicat Centenarului Marii Uniri , face inconjurul Romaniei si al Moldovei si, incepand de la Chisinau, i se alatura si steagul Republicii Moldova, exclusiv pe motor , in memoria celor ce s-au jertfit pentru implinirea unui ideal national.

Istoria si pasiunea pentru doua roti, ne unesc!
În perspectiva celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, la initiativa chapterelor Blue Knights Romania, s-a organizat prima actiune de acest gen a unui MC din tara noastra, actiune intitulata: „Drapelul Centenar”. S-au alaturat acestei actiuni si clubul moto Transilvania Bikers, clubul moto Dacii Liberi din Republica Moldova, precum si alti prieteni motociclisti. Actiunea urmăreste atragerea unui public cât mai numeros si divers, menit să sublinieze ,,Anul centenar” dar si sa crească gradul de promovare a mersului pe doua roti care, pe langa pasiune, devine incet incet aproape o necesitate in conditiile traficului supraaglomerat din zilele noastre. Activitățile cuprinse în aceasta actiune se vor derula pe raza mai multor judete , atat din Romania cat si din Republica Moldova.
” Drapelul Centenarului dupa ce a fost fluturat timp de doua zile prin Republica Moldova de catre prietenii nostri motociclisti a revenit in Romania.Blue Nights Romania IV va flutura timp de patru zile Drapelul Centenarului prin toate judetele Moldovei. ” a spus Mirel Eugen Ciobotariu , presedinte Blue Nights Romania IV
Agenda evenimentelor:
sambata, 25 august – pleacarea chapterului BKN III din Bucuresti spre Galati, via: Targoviste, Brasov, Oituz, Marasesti, unde in ziua de 26 august se va intalni cu BKN IV. Acestia isi vor continua traseul impreuna pana la granita cu Republica Moldova, via: Tecuci, Galati, Oancea, unde va avea loc predarea drapelului catre membrii clubului moto Dacii Liberi din R. Moldova.
marti , 28 august – preluarea drapelului in vama Albita, jud. Vaslui de catre BKN IV si continuarea traseului prin judetele Vaslui, Iasi, Neamt, Suceava, Botosani
joi, 31 august – predarea drapelului viitorului chapter BKN V in Pasul Tihuta.
Ulterior, drapelul va fi predat la Alba Iulia catre BKN I si BKNII, care la randul lor il vor inmana BKN III.
Speram ca impactul va fi unul pozitiv cu rezonanță în randul comunitatilor de pe ambele maluri ale Prutului, deoarece se dorește întărirea colaborării dintre comunitatile de motociclistii pe de o parte si administratiile locale dar si dintre acestea si cetateni.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *