VIDEO – ILEGAL : UN ZIARIST DIN IASI CIRCULA FARA NUMERE LA MASINA


• Un personaj controversat in municipiul Iasi, care a incalcat legea in nenumarate randuri, a reusit sa comita o noua fapta scandaloasa • Gabriel Gachi a fost surprins pe strazile din oras, la volanul unei masini fara numere de inmatriculare • Asta la scurt timp dupa ce Politia a constatat ca nu are nici asigurarea valabila • Nu este pentru prima data cand Gabriel Gachi este prins pe picior gresit la volanul masinii personale

Un personaj din Iasi, care se recomanda mereu a fi un deontolog si aparator al justitiei, incalca legea cu buna stiinta. Gabriel Gachi, patronul unei fituici ce apare pe internet, a ajuns sa isi faca din nou de cap si sa treaca cu bocancii peste lege. Ultima sa actiune este una de-a dreptul scandaloasa. In luna februarie, Gachi a fost prins de un echipaj al politiei cu asigurarea masinii expirata. Agentii de politie i-au luat numerele si certificatul de inmatriculare.

In mod normal, pentru a face o noua asigurare masinii, aceasta trebuie dusa pe o platforma la Registrul Auto Roman (RAR). Conform Legii nr. 132/2017, ce stabileste noile reguli în materie de asigurari RCA, una din modificari se refera la obligativitatea de a da jos placutele de înmatriculare de pe autovehicule în situatia în care masina nu mai are asigurare RCA, iar proprietarul nu vrea sa mai plateasca. In aceste conditii, cei care circula fara o polita de asigurare valabila pe teritoriul României trebuie sa isi lase si masina în locul în care au fost opriti de Politia Rutiera, întrucât agentul va opri atât certificatul de înmatriculare, cât si numerele de înmatriculare, eliberându-se dovada fara drept de circulatie.

Gachi nu numai ca nu a luat masina pe platforma, asa cum ar fi trebuit, ba chiar s-a suit din nou la volan. A intrat in curtea RAR la volanul masinii, insa, dupa o vreme, a facut cale intoarsa, intr-o zona intens tranzitata de autovehicule, la volanul aceleiasi masini, aceasta neavand placutele de inmatriculare.

Cu alte cuvinte, acesta a condus pe drumurile din Iasi o masina care nu avea numerele la vedere. Soferilor le este interzis sa circule cu masini care n-au placute cu numar de inmatriculare, indiferent ca este vorba de un vehicul inmatriculat sau nu. In caz contrar, acestia risca sanctiuni usturatoare.
Cum poate un astfel de individ sa se mai bata cu pumnul in piept ca el este deontolog, apostolul dreptatii, cand pune in pericol viata participantilor la trafic? Nu este pentru prima data cand Gabriel Gachi incalca legislatia rutiera cu buna stiinta. De altfel, din surse judiciare, se pare ca exista si o plangere penala deschisa pe numele lui Gabriel Gachi, dupa ce a fost surprins conducand masina fara placutele de inmatriculare si fara toate actele doveditoare ale masinii.

Ilegalitati pe banda rulanta

In cazul sau, Politia a avut de mai multe ori de furca. De exemplu, in vara lui 2015, cand avea permisul suspendat pentru o depasire neregulamentara, Gabriel Gachi a fost prins din nou de oamenii legii la volanul masinii. Atunci a fost tras pe dreapta de oamenii legii din localitatea Insuratei, judetul Braila. Politistii i-au intocmit un alt dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat.

Pe 3 ianuarie 2015, acelasi deontolog Gachi s-a ales cu un alt dosar penal, de aceasta data pentru vatamare corporala din culpa. Din cauza neatentiei, in momentul in care a incercat sa efectueze manevra de mers cu spatele, nu s-a asigurat si a acrosat un pieton.

Mai mult, Gachi a mai avut probleme si cu alcoolul la volan. In anii 2001 si 2003 acesta a ramas pieton dupa ce a fost prins beat crita la volan. Un alt aspect demn de semnalat in aceasta situatie a fost si cel din ianuarie 2017. Gachi, aflat la volanul masinii sale, stationa ilegal si bloca o cale de acces de pe esplanada Oancea, pe strada Han Tatar. Un echipaj de la Serviciul Rutier al Politiei Locale, care patrula prin zona, i-a facut semn sa elibereze calea de acces, dar in loc sa se conformeze, Gachi a preferat sa treaca la amenintari la adresa oamenilor legii. Fix in acea perioada, Gachi avea permisul iar suspendat. Din pacate, pentru oamenii legii, acestia au intrat in gura lui Gachi, care i-a amenintat cu ziarul sau. Gachi este cunoscut in Iasi si pentru reputatia de smardoi.

Patronul fituicii ReporterIS a agresat chiar reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI in plina strada, dupa ce acestia au dezvaluit cum Gachi locuieste abuziv intr-un apartament al municipalitatii din zona Tatarasi si ca ar fi trebuit evacuat de mult. Enervat ca i-au fost scoase la iveala afacerile oneroase, Gabriel Gachi a ajuns sa se comporte ca un golan si sa sara la bataie la adresa reporterilor BZI, ziua in amiaza mare.  

Gabriel Gachi se victimizeaza singur

Culmea penibilului este ca Gabriel Gachi se victimizeaza singur! De fiecare data cand scrie cate un material despre primar sau viceprimar, imediat iese in fata si se victimizeaza, ba ca l-a oprit politia in trafic, ba ca i-a murdarit cineva usa cu fecale. Este o strategie veche, prin care Gabriel Gachi vrea sa iasa in seama, dar nimeni nu baga in seama asta. In realitate, Gabriel Gachi si-a murdarit singur usa cu fecale, doar ca se victimizeze!

sursa text : bzi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *