VIDEO – Ingrijorare la USR Iasi : Jurnalistul Gabriel Gachi trimis in judecata

Noi detalii ies la iveală în legătură cu beţivul Gabriel Gachi. Aşa cum spuneau, în exclusivitate, jurnaliştii BZI.RO, patronul unei fițuici din Iași a fost prins beat mangă la volanul unei maşini. Gachi ar putea ajunge la puşcărie după ce, dosarul în care este acuzat că a condus după ce a consumat alcool, urmează a fi trimis în judecată.

Vă aducem aminte faptul că, pe data de 15 aprilie 2021, pseudojurnalistul Gabriel Gachi a fost prins beat la volanul maşinii proprietate personală. Acesta avea o alcolemie de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Gabriel Gachi s-a ales cu dosar penal și va fi trimis în judecată, riscând pușcărie

După ce, pe data de 15 aprilie 2021, poliţiştii ieşeni au oprit în trafic, într-un control de rutină, s-a constatat faptul că pseudojurnalistul Gabriel Gachi a urcat beat mangă la volanul maşinii. Având o alcolemie de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat, patronul unei fițuici din Iași nu părea extrem de coerent în declaraţii, potrivit unor martori.

De altfel, Gachi a fost dus pentru a i se recolta probe de sânge, moment în care s-a suit fără mască de protecție în mașina autorităților, iar ulterior, ajuns în secţia de poliție, a vărsat paharul cu ceai. La ieșirea din secție nu a ezitat să menționeze că oamenii legii nu au știut cine este. Cel mai probabil, ca la incidentele anterioare, Gabriel Gachi ar fi încercat să intimideze polițiștii, însă nu i-a reușit.

Pseudojurnalistul care deține fițuica ReporterIS, specializată în articole la comandă, a avut o alcoolemie de 1,3 mg/l alcool pur în sânge, iar acest lucru a atras automat o speță penală.

sursa text: bzi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *