VIDEO – Stripteuza verbala & userista Cosette ChichiRAU isi arata picioarele goale

După cum ați putut afla din presa romîneză, șefa filialei ieșene a USR, frenetica deputată Cosette Chichirău, a făcut iar senzație cu prestația ei mirobolantă, de data asta descălțîndu-se în plină ședință parlamentară și expunîndu-și fără reținere picioarele goale, scăpate de tirania pesedisto-putinistă a papucilor chichirezi.

După ce a trecut primul val de rîsete pe seama acestui episod de tarla useristă, oferit cu generozitatea-i caracteristică de chivuța & vedetuța  politică-Cozeta di la Desculțești, redacția noastră a cerut părerea mai multor specialiști în userism, progresism, mahalagism, circăreală și alte domenii geo-strategice, geo-politice și paralelipipedice, pentru a decripta semnificațiile profundice ale acestui gest, aparent doar ghiolbănesc.

Puteți citi mai jos comentariile specialiștilor, cu precizarea că toți au cerut să rămînă anonimi, din același motiv : ” Sorry, n-am chef să mă-întîlnesc cu agitata aia și să-mi sară-n cap, ca cloșca beată de la ciugulit tescovină …”.

* ” După ce și-a ridicat poalele-n cap prin parlament, verbal, e nimica toată că s-a descălțat în ședința Camerei Deputaților. Bine că s-a oprit doar la încălțăminte „.

* ” Nu-i nici o mirare : la început își arăta dinții, în parlament și pe Facebook, live, acum a trecut la nivelul următor și își arată picioarele. Va urma …”.

* ” Vedeta useristă Chichirău vrea probabil să joace în continuarea feministă a filmului regizat de Sergiu Nicolaescu, ” Cu mîinile curate ” – ” Cu picioarele curbate „. Trăind cîțiva ani în SUA, ar putea atrage pentru producția filmului studiourile Metro Glod-vin Fraier „.

* ” Cozeta cîntă adesea în baie și e fană a marii cîntărețe Cesaria Evora, care cînta desculță. Așa că pregătește un recital la parlament, cu numele de scenă Năzaria Devora „.

* ” USR Iași a rămas cam în dosul gol, după ce un consiler local, pus pe lista cu catindați de însăși mîna dibace a șefei Cozet și de creierul ei mega-manageresc, a făcut alianță cu pesedisto-liberalul primar Chirica, votîndu-i acestuia bugetul neo-ceaușist. Așa că-i normal ca amazoanca de Bahlui să vrea un pic de relaxare fizico-mentală, compensînd efectele stresante generate de dosul gol al partidului cu deconectarea în picioarele goale „.

* ” E posibil ca descălțarea în picioarele goale, în ședința Camerei Deputaților, să fie un gest inconștient al parlamentarei useriste. Ea comduce filiala locală a USR în stilul Elenei Ceaușescu, soția dictatorului Neculai, cu isterii și zbirărie comunistoidă. Hainele roșii, ca steagul comunist, și picioarele goale în parlament, în stilul semi-analfabetei Leana lu’ nea Nicu, arată, involuntar, care e modelul ei de lider politic feminin „.

* ” Descălțîndu-se în plenul ședinței parlamentare, deputata Chichirău a demonstrat, faptic, că între vitele încălțate progresiste și parlamentarii USR sînt, totuși, unele deosebiri „.

* ” Bine că deputata Chichirău și-a arătat în parlament doar picioarele goale, nu și dosul. La ce colecție de gesturi mahalagești are în panoplie, te poți aștepta de la ea să folosească la tribuna parlamentului o toaletă mobilă „.

Surse din cadrul  aripii PLUS-iste a partidului bifecal din care face parte deputata Chichirău ne-au declarat, sub protecția fostei UM 0215 ( ,, Doi ș-un sfert ” ) , adică deserviciul de dezinformații al Mini-sterului de Interne , că ar mai fi o ipoteză vizavi de descălțarea vedetei useriste : diva feisbucistă își pregătește o viitoare carieră în striptizul de lux pentru parlamentari americani de vîrsta a treia, sub numele de scenă Kinky Rău. Deci etalarea picioarelor ei goale ar fi doar un mic antrenament public pentru eventuala ocupațiune de pe tărîmul visului american, părăsit de succesăroasa Chichi’ ca să se sacrifice pentru binele popolului romînez și al plaiurilor bahluieze.

Pînă va dansa cu tricolorul în dinți pentru moș Bernie Sanders sau chiar pentru moșissimul Joe Robinet Biden, mari progresiști americănezi, redacția noastră îi propune viitoarei  deep-uitate Chichirău o altă variantă de ocupațiune extra-parlamentară, pentru care trebuie doar să contacteze mamele cu copii mici și obraznici : după ce face Chichi’ o fază de-a ei, cu spume, în fața plozilor alintați și mofturoși, se sparie plozii și se cumințesc instantaneu. Iar dacă pe urmă îi apucă din nou obrăzniciile, e de-ajuns ca mamele să le zică doar atît : ” Fii cuminte, că te dau la Chichi’ ! „.

Nu te lăsa deci, Chichi’, nici nu știi cum de-odată se plictisește moș Robinet Biden de băbuța lui și te cheamă la Coasa Halbă. Cu tot cu pestelca în pătrățele roșii. Ce, dacă Trump și-a luat prospătură din Est, moș Biden nu poate …? Baftă, Chichi’ ! Make Romania Great Again ! Cu chișioari di gazelă, fă din Washington favelă !

sursa text: 7iasi.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *