VIDEO – LUDOVIC ORBAN VORBESTE DESPRE FUGA DE LA IASI A LUI FLORIN CITU

Premierul Florin Cîţu a fost huiduit, vineri dimineaţă, la Iaşi, de un grup de 15 persoane, care îl aşteptau în faţa clădirii unde era programată o reuniune a PNL, protestatarii strigând „Trădătorii, trădătorii” şi „Ruşine”.

Florin Cîţu se îndrepta către sala în care avea loc o întâlnire cu membrii PNL Iaşi, fiind însoţit de mai mulţi colegi de partid, iar în faţa clădirii unde era programată şedinţa liberalilor se aflau aproximativ 15 persoane. În momentul în care Florin Cîţu şi-a făcut apariţia, cei care îl aşteptau au strigat „Trădătorii, trădătorii” şi „Ruşine”.

Unul dintre protestatari a declarat că a ieşit în stradă pentru „a da un semnal că Moldova nu îl vrea pe Florin Cîţu“.

Premierul Florin Cîţu a participat, vineri, la Iaşi la şedinţa Colegiului Director Judeţean al filialei judeţene a liberalilor, în cadrul căreia şi-a prezentat moţiunea cu care va candida la Congresul PNL din 25 septembrie.

Dupa sedinta Colegiului Director Judetean al PNL Iasi Florin Vasile Citu s-a fofilat pe usa din dos a Palas Mall.

Ludovic Orban , despre fuga de la Iasi a lui Florin Citu, a spus: ” Un om politic trebuie sa fie gata oricand sa comunice cu oamenii, sa raspunda la intrebari chiar daca intrebarile nu sunt intotdeauna comode. Asa este firesc si normal!”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *