VIDEO – MIHAI CHIRICA ESTE ANTI PIRATERIE

Protest de amploare, astăzi, în Iași. Timp de două ore, taximetriștii și-au blocat activitatea pentru a-și striga nemulțumirile. La fața locului au fost prezente și autoritățile locale, care au luat cuvântul și au promis respectarea legii. 

“Noi nu avem o problemă cu Primăria, ci cu instituțiile statului care trebuie să acționeze conform legii. Noi putem dovedi la orice oră, că în Iași există un număr consistent de pirați, iar această piraterie poate fi oprită cu sprijinul autorităților. Tot astăzi vom circula cu aceste mașini pirat și o să ne plimbăm gratis. Eu consider că această activitate de piraterie pe raza municipiului Iași, trebuie să înceteze. Rugămintea mea este aceea ca toți șefii de instituții, să acționeze de îndată pentru că această piraterie nu aduce niciun fel de beneficii. Ne dorim ca legea să fie respectată, pentru că, unde-i lege nu-i tocmeală”, a declarat Mircea Manolache.

La fața locului a fost prezent și edilul local. Mihai Chirica a stat de vorbă cu protestatarii și i-a asigurat de respectarea legii, la nivel local.

“E bine că s-a dat cadru legal care interzice în mod explicit și cu aplicare de sancțiuni. În momentul de față, Poliția Locală, Poliția Municipală și toate organele Ministerului de Interne au cadru legal. Legea a devenit aplicabilă de ieri. Voi da ordin Poliției Locale și începem filtrele. Vom încerca să-i descoperim, nu pentru că ne interesează omul în sine. Nu omul e problema noastră. Ne interesează ca activitatea să fie reglementată”, a declarat Mihai Chirica.

sursa text: infoiasionline.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *