VIDEO – MINISTRUL MARCEL VELA LAUDA IASUL

Ion Marcel Vela , ministrul Afacerilor Interne, in cadrul videoconferintei cu prefectii si sefii structurilor centrale si teritoriale ale MAI pentru coordonarea activităților de organizare a celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale a laudat Iasul , dand Iasul ca exemplu de buna organizare pentru toate Prefecturile din Romania .

Elementul de noutate la aceste alegeri este ca impreuna cu colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iaşi  vom asigura 3 corturi de mare capacitate incalzite si in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi vom oferi si un ceai cald astfel incat presedintii si loctiitorii care vor veni cu buletinele de vot sa nu stea in frig.” declara Marian Serbescu, prefectul Iasului

Este o idee foarte buna sa dam la cei care vor veni cu buletinele de vot duminica seara , duminica noaptea, cate un ceai fierbinte mai ales ca se anunta destul de rece . Speram ca exemplul nostru sa-l preia si alte Prefecturi din Romania . ” spune Mihai Chirica, primarul Iasului.

Ion Marcel Vela , ministrul Afacerilor Interne , a considerat ca ideea cu ceaiul fierbinte intr-un cort incalzit sa fie preluata de toate Prefecturile din Romania.

Ministrul Afacerilor Interne , Ion Marcel Vela , in cadrul videoconferintei cu toti prefectii pentru coordonarea activităților de organizare a celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale a declarat ca ” Ideea cu ceaiul cald eu cred ca este o sugestie care poate fi preluata de toti prefectii din tara .”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *