VIDEO – PLANGERE PENALA LA DNA IAAI I S-A FACUT LIBERALULUI MARIUS BODEA

Primaru Municipiului Iasi, Mihai Chirica, intr-o conferinta de presa a declarat ca a facut plangere penala la DNA Iasi impotriva liberalului Marius Bodea

„Viitorul ex-deputat Bodea a solicitat, la data respectivă, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație de la Aeroportul Iași, când era așa-zis director, Autorității Aeronautice Civile să nu avizeze proiectul Spitalului Regional de Urgență. Am făcut plângere penală la DNA Iași pentru această ingerință impardonabilă împotriva intereselor legitime ale unui oraș de a avea un spital, făcută de un director de la o societate făcută de stat.

Aeroportul este în subordinea Consiliului Județean Iași, unde și municipiul Iași contribuie la buget. O mizerie care s-a întâmplat pe vremea când era director. El și cu câțiva «cățeluși», pe care-i mai poartă prin Consiliul Local, au votat împotriva Spitalului Regional de Urgență. Ei cred că depun și acatiste ca ieșenii să rămână în frig. Toate cu un scop. El vrea să ajungă primar. Îi doresc succes, dar nu în municipiul Iași. Nu are cum să ajungă aici primar. Nu-l califică nimic pentru această funcție”, a spus primarul Mihai Chirica.

Adresa semnata de Marius Bodea mai jos :

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *