VIDEO – ” PNL LA GUNOI ” – LIBERALII AU FOST HUIDUITI IN CONSILIUL LOCAL IASI

Scene incredibile astăzi în Consiliul Local al Iaşului! Liberalii au fost huiduiţi de către ieşenii care au venit să asiste în cadrul şedinţei de Consiliu Local. Totul a început de la faptul că PNL-ul se opune absurd la votarea tuturor PUZ-urilor. Deşi zeci de oameni au aşteptat ca cei din PNL să voteze construcţia unor case, oamenii au fost extrem de dezamăgiţi şi nervoşi când au observat că liberalii nu vor să sprijine dezvoltarea Iaşului. Totuşi, PUZ-ul a fost trecut, fiind votat de consilierii locali din PSD, PMP şi ALDE, dar şi de independentul Andrei Postolache.

Primarul Mihai Chirica, reacţie dură la indolența celor din PNL

Primarul Iașului  le-a amintit celor din PNL faptul că s-au împotrivit construcţiei de cămine studenţeşti, au votat împotriva unuia dintre celui mai important proiect al Iaşului, respectiv, Spitalul Regional de Urgenţă:

„Tăcerea e de aur, fac trimitere la Eduard Boz. PUZ-urile se vor vota şi după actualizarea PUG. Acolo sunt vizate 80 de familii. Şi asta contează. Tăcerea e de aur. Mă obligaţi să nu tac. Aţi votat împotriva Spitalulul Regional de Urgenţă, a căminelor studenţeşti. Nu părăsiţi sala şi asumaţi-vă cu bărbăţie”, a spus edilul Mihai Chirica .

Ropote de aplauze pentru cei care, în mod normal şi firesc, nu s-au împotrivit construcţiei unor case de locuit. Voturile ”pentru” au fost primite cu aplauze. Zeci de ieşeni i-au aplaudat, la scena deschisă, pe cei din PSD, PMP şi ALDE.

PNL-istii din Consiliul Local, apostrofaţi de cei prezenţi la şedinţă.

De cuvinte grele au avut parte liberalii care s-au opus PUZ-ului. Mai mulţi ieşeni i-au făcut circari, oameni care nu fac decât circ. Doi ieşeni au fost extrem de supăraţi pentru că aceştia se opun fără rost unor PUZ-uri atât de necesare pentru familiile lor. Ieşeii i-au numit „Niste nesimţi ” ,  afirmând că ” Iau bani din banii publici ca să voteze împotriva oamenilor.” Aceştia au mai adaugat că ” Cei de la PNL fac numai circ ” şi ” PNL la gunoi ” .

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *