VIDEO – UN LIBERAL DEPLASAT LA CONSILIUL JUDETEAN IASI

Consilierii judeteni au dezbatut ultimele proiecte de pe ordinea de zi, din acest an. Proiectele au vizat rectificari bugetare, modernizari ale drumurilor judetene, infiintarea liniei de garda la Spitalul de Copii, initierea unui centru de excelenta pentru juniori, precum si alte puncte de administratie, ce au trecut de voturile plenului.

La punctul 10 de pe ordinea de zi ( Proiect de hotărâre privind înfiinţarea liniei de gardă la domiciliu în specialitatea chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria” Iaşi ) consilierul PNL , Catalin Timofciuc a avut o interventie, intrebare, care a oripilat consilieri judeteni si publicul din sala fiind considerat de catre acestia deplasat in interventia lui.

” Doamna doctor , cate astfel de cazuri grave au fost inregistrate in 2018 si 2019 ? ” intreaba Catalin Timofciuc , consilier judetean PNL, pe medicul ce reprezenta Spitalul „Sf. Maria”

” Cand vorbim de o chirurgie plastica , nu vorbim de statistica .” ii raspunde consilierului liberal medicul pediatru Catalina Ionescu, reprezentant al Spitalul „Sf. Maria”

La ultima sedinta din acest an, alesii judeteni au cazut de acord asupra unui armistitiu si au votat in unanimitate pentru revenirea asupra deciziilor fortate din sedinta din octombrie.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *