VIDEO – PREGATIRI PENTRU PARADA DE 1 DECEMBRIE 2022 IN IASI

In dimineata zilei de 29.11.2022 au avut loc pe strada Anastasie Panu si in fata Palatului Culturii pregatiri pentru ziua de 1 decembrie.

Pregatirile au constat in mobilizarea tuturor efectivelor ce vor participa la parada din 1 decembrie 2022

Programul manifestarilor organizate in 2022 la Iasi cu prilejul zilei de 1 Decembrie: Ora 9.30, in Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu, ceremonia de semnare a documentelor de infratire intre municipiului Iasi si municipiile Balti si Hincesti din Republica Moldova.

Ora 10.00, in Piata Palatului Culturii se va desfasura un spectacol folcloric cu participarea Ansamblului „Constantin Arvinte”.

Ora 11.00, in Piata Palatului Culturii este programat un ceremonial militar si religios, urmat de alocutiunile oficialitatilor locale si depunerea de coroane de flori la Statuia Domnitorului Stefan cel Mare si Sfant, manifestarile urmand sa se incheie cu parada militara.

Programul artistic va fi reluat la ora 12.30, acesta fiind urmat de o masa populara.

La ora 17.00 vor incepe manifestările pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant, cu aprinderea iluminatului pentru Sarbatorile de Iarna.

La ora 17.30 va fi arborat drapelul national pe turnul Palatului Culturii.Seara se va incheia, incepand cu ora 19.00, cu ceremonia retragerii cu torte a militarilor ,din Garnizoana Iasi.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *