VIDEO – SCANDALOS : PUBLICUL INTERZIS LA O DEZBATERE DESPRE AUTOSTRADA UNIRII ( A8 )

Mihaela Munteanu , participanta la actiunile de sustinere a construirii Autostrazii Iasi – Targu Mures , a organizat o dezbatere cu numele ” Front comun pentru sustinerea A8 ” . La aceasta dezbatere Mihaela Munteanu a interzis accesul publicului .
” Vineri, 14 decembrie, de la ora 10:00, are loc dezbaterea ” Front comun pentru sustinerea A8”. Vom transmite live evenimentul pe pagina noastra de Facebook! Dezbaterea este inregistrata audio si nu se desfasoara cu public.” a scris Mihaela Munteanu pe contul personal de pe Facebook.

Captura cu textul scris de Mihaela Munteanu pe contul personal de pe Facebook in care specifica clar ca ” nu se desfasoara cu public ” : 

La dezbatere au fost prezenti si Petru Movilă (PMP)- inițiatorul Legii Autostrăzii Unirii, Marius Bodea (PNL) și Vasile Toma (PSD)– membri în Comisia de transporturi a Camerei Deputaților și Senatului, Varujan Vozganian (ALDE)- membru în Comisia de buget a Camerei Deputaților, 
Bogdan Bălănișcu- consilier pentru A8 la Ministerul Transporturilor, inginer constructor Cătălin Urtoi, vicepreședinte ”Împreună pentru A8” si geograf dr. Adrian Covasnianu, vicepreședinte ”Moldova vrea autostradă” 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *