VIDEO – Sebastian Butnariu , tanarul omorat la o petrecere din Ciurea , a fost condus pe ultimul drum .

In data de 20 septembrie 2023 Sebastian Iulian Butnariu, tanarul care a fost omorat la o petrecere de majorat din Ciurea, a fost condus pe ultimul drum.

Butnariu Iulian Sebastian , un tanar de numai 20 de ani a decedat in data de 17.09.2023, ora, 01:35, dupa ce a fost injunghiat la o petrecere de majorat care a avut loc in catunul Juvat, langa Zanea din comuna Ciurea, judetul Iasi.
Acesta a fost injunghiat de mai multe ori in spate. In stare grava la spital se mai afla in prezent internați Constantin Cristian Tudose in varsta de 22 ani si Mihai Barim in varsta de 20 de ani.
Cei doi au fost de asemenea injunghiați.
Potrivit primelor informatii dupa inceperea petrecerii de majorat a izbucnit o certă iar agresorul Silion Andrei Petronel zis Casapu a scos cutitul si l-a injunghiat pe Iulian Sebastian Butnariu.
Casapu era insotit de Armando Florin Maxim.
Casapu a fost retinut si urmeaza sa fie propus pentru arestare preventiva.

„La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca in seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat intr-un imobil din sat Lunca Cetatuii, com. Ciurea, jud. Iasi, in timpul careia a izbucnit o altercatie intre tinerii prezenti, iar unul dintre acestia a fost lovit cu un cutit si a decedat.

Din primele declarații ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tanarul B. I. S. (20 de ani), provocandu-i plagi taiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus, in scurt timp, la decesul victimei.

Inculpatul a fost retinut pentru comiterea infracțiunii de omor, prevazuta de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmand sa fie prezentat judecatorului de drepturi si libertăti din cadrul Tribunalului Iasi cu propunere de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile”,
declara prim-procurorul Radu Catalin Tocu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langă Tribunalul Iasi.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *