VIDEO – VACCIN ANTI COVID-19 MANIPULAT NECORESPUNZATOR LA REGINA MARIA

In fata clinicii ” Regina Maria ” din Iasi ne-a atras atentia o masina ce avea ca sofer un militar escortata de o masina a Politiei Romane. Masina condusa de militar avea in portbagaj o lada frigorifica .Lada frigorifica a fost pusa pe ciment in strada si s-a umblat in ea fara manusi Oficiali de la reteaua de sanatate ” Regina Maria ” au spus pentru iasi1.ro ca in lada frigorifica erau flacoane cu vaccinuri anti COVID-19.

Faptul ca lada a fost pusa pe ciment in strada si s-a umblat in ea fara manusi ne-a determinat sa cerem explicatii de la Criastiana Vago, purtator de cuvant al retelei de sanatate ” Regina Maria” care ne-a declarat :

” Multumim pentru ocazia de a lamuri situatia pe care ati surprins-o. Flacoanele de vaccin sunt transportate in cutii mici separate, dedicate fiecarui centru. Aceste cutii sunt la randul lor intr-o lada de transport unde se mentin 8 grade Celsius.
Flacoanele cu vaccin sunt la randul lor in cutiile din interiorul lazii si sunt predate centrelor de vaccinare unde sunt depozitate in frigidere.
Preluarea lor nu a afectat sub nici o forma proprietatile flacoanelor aflate in cutie si nu exista vreun motiv
de ingrijorare cu privire la siguranta administrarii lor.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *