VIDEO -ARMATA ROMANA PE STRAZILE DIN IASI

Armata Română a ieșit în patrulare pe străzile din Iași, în contextul stării de urgență, de astăzi de la ora 12:00 intrând în vigoare măsuri mult mai restrictive în lupta contra noului coronavirus.

Mai multe detaşamente din cadrul Brigăzii 15 Mecanizata „Podu Înalt” Iaşi vor ieşi de astăzi pe străzile din municipiu pentru a patrula şi legitima cetăţenii oraşului în baza Ordinantei Militare 3/2020, emisă de autorităţile centrale.

„Începând cu data de 25 martie 2020, în baza Ordonanței Militare nr. 3, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 242 din 24 martie 2020, efective ale structurilor militare din județul Iași se vor alătura efortului colegilor și personalului Ministerului Afacerilor Interne pentru a pune în practică măsurile de prevenire și
răspândire a virusului COVID-19.

Militarii ieșeni vor acționa cu responsabilitate și profesionalism în sprijinul populației pentru a gestiona eficient această situație.

Activitatea noastră demonstrează valoarea solidarității și a cooperării interinstituționale pentru managementul situațiilor de criză.

Contați pe noi, contați pe militarii Armatei României!”, au transmis reprezentanţii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iaşi.

ORDONANT MILITARA nr. 2 din 21 martie 2020 poate fi consultata apasand aici

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *