VIDEO – LUPU , FRUNTASUL PSD DIN CIUREA , ACUZAT CA UMBLA CU ILEGALITATEA

Pe surse s-a aflat ca fruntasul PSD din Ciurea , Catalin Lupu, care este si primar al comunei Ciurea umbla cu ilegalitatea prin faptul ca doreste sa solicite Consiliului Local Ciurea aprobarea pentru angajarea unui jurist , desi Primaria Ciurea are jurist.

Si tot pe surse s-a aflat ca fruntasul PSD , primar al comunei Ciurea , a trebuit sa fie executat silit ca sa o repuna pe functia de vice-primar pe Elena Toma care a castigat in instanta dreptul de a reveni pe functia de vice-primar . Elena Toma considerand ca a fost inlaturata ilegal din functia de vice-primar a actionat in judecata Consiliul Local al comunei Ciurea si a castigat, Instanta hotarand repunerea pe functia de viceprimar.

Legat de aceste doua aspecte Catalin Lupu , fruntas PSD din Ciurea si primar al comunei Ciurea , a spus :

” Nu ati fost informat . Consiliul Local Ciurea are un jurist si noi nu am scos la concurs acum , desi mai avem in schema un post de jurist, ci am pregatit un proiect de hotarare in baza legii pentru incheierea unui contract de reprezentare in Instanta , pe anumite teme , de catre o casa de avocatura.

Orice sentinta devine executorie in momentul in care iti este comunicata oficial. Sentinta de la Curtea de Apel a sosit la Primarie prin corespondenta in data de 21 decembrie 2018 . Punerea in executare a sentintei definitive ,pe care am primito si am inregistrato pe 21 decembrie 2018 , am facuto in urmatoarea prima zi lucratore, asta insemnand 27 decembrie 2018. Firma de avocatura pe care a angajato doamna Elena Toma , dupa ce Instanta s-a pronuntat , a luat un certificat de grefa si l-a investit printr-un executor sa puna la executare de indata. Eu am comunicat firmei de avocatura ca am facut aceasta punere in executare de indata ce am primit documentul oficial de la Curtea de Apel Iasi.”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *